Ràdio Estel
BISBATS 
Calendari de Quaresma 2020: "La veritable Felicitat"
El bisbat de Girona edita un any més el calendari que ofereix consells i reflexions per a la vida cristiana i ajuda els creients a viure més a fons aquest temps litúrgic
Redacció 17/02/2020

Quan falta només una setmana perquè amb el Dimecres de Cendra es doni el tret de sortida al temps litúrgic de la Quaresma, la Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació Social del bisbat de Girona ja ha posat a la disposició dels feligresos el calendari de Quaresma 2020.

Seguint la inspiració del papa Francesc, el calendari d'aquest any porta el lema de "La veritable Felicitat", i ja es pot adquirir a la Llibreria Diocesana Casa Carles de Girona, situada a la plaça del Vi, per un preu de 2,50 euros. A més, també es pot demanar enviant un correu electrònic a llibreria@bisbatgirona.cat o demanar-lo a les parròquies del bisbat.

Com ha explicat la mateixa Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació, la confecció d'aquest calendari té l'objectiu principal "d'ajudar els creients a viure més a fons aquest temps litúrgic". És per això que cada pàgina presenta un seguit de consells i reflexions per a la vida cristiana, a més d'una petita pregària per tenir present durant el dia. D'altra banda, com és habitual, el calendari també ofereix les lectures de Missa, la Litúrgia de les Hores i el sant del dia.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET