Ràdio Estel
La Catedral de Barcelona acull la Missa que, a partir d'aquest dilluns, Ràdio Estel ofereix cada dia
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Missa des de la Catedral de Barcelona cada dia a les 19.15 hores
Ràdio Estel ofereix aquesta celebració de dilluns a dissabte, després de les Vespres de Montserrat, i manté la de diumenge a les 19
@IgnasiMiranda 16/03/2020

Ràdio Estel fa possible, des d'aquest dilluns, que tots els creients participin en l'Eucaristia cada dia. Coincidint amb l'aplicació de l'Estat d'Alarma pel coronavirus i amb la decisió eclesial de suprimir les misses públiques amb presència de fidels, la celebració està més a l'abast de tothom. Cap a les 19.15 hores i tot just després de les Vespres des de Montserrat, la Missa de la Catedral de Barcelona es pot seguir des de la nostra cadena de dilluns a dissabte. En el cas de diumenge, el programa Avui és el Dia del Senyor manté la seva cita setmanal amb els oients, encara que el temple tingui les portes tancades aquella estona per evitar la concentració de persones. La celebració serà presidida per un canonge o pel cardenal Joan-Josep Omella. Aquesta setmana, l'arquebisbe de Barcelona hi serà concretament dijous, festa de Sant Josep, i diumenge vinent.

D'aquesta manera, Ràdio Estel amplia el seu servei religiós perquè aquelles persones que tenien el costum d'anar a Missa els dies feiners, tots o alguns, puguin seguir celebrant-la a través del nostre mitjà de comunicació. També és una oportunitat perquè aquells que vulguin pregar en sintonia amb altres cristians tinguin aquesta connexió amb la nostra programació, pensant sempre en els morts, els malalts i tots els afectats, de manera directa o indirecta, pel Covid-19. Ens unim així a les eines espirituals que es poden utilitzar des de casa, des de l'hospital o des d'altres espais dels quals aquests dies no es pot sortir.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET