Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Comença la campanya de la Declaració de la Renda en ple confinament
L’assessor fiscal Dani Duro explica a Ràdio Estel què hem de fer si volem presentar-la, després d'un inici en la data prevista
 01/04/2020


Hisenda manté la campanya de la Renda des d'aquest dimecres 1 d'abril fins al 30 de juny, malgrat la petició de tècnics d'allargar-la fins al setembre per la crisi del coronavirus. L’assessor fiscal Dani Duro ha explicat a Ràdio Estel que, “quan abans es faci millor, no és recomanable esperar a l’últim dia perquè cada cop es demanen més dades". En aquesta línia, ha recomanat que, "si tenim alguna cosa més que una nòmina, el millor és posar-se en mans d’un gestor”.

L’economista també ha destacat que “aquest any gairebé no hi ha novetats pel que fa la Declaració de la Renda”, i ha aclarit que “no n'hi ha cap, de purament fiscal, però sí que n’hi ha alguna en la petició de dades”. En aquesta línia, Dani Duro ha afirmat que “es demanen més dades sobre el domicili fiscal i sobre els immobles llogats”. Això vol dir, segons l'expert fiscal, que “en general ens demanen més informació”. A més, l’assessor també ha aconsellat, a l’hora de fer la Renda, que “es tracti la prestació d’atur com si fos una nòmina, perquè és un rendiment del treball més".

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET