Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Mireia García: “El sistema sanitari d'Andorra no s'ha col·lapsat”
La metgessa del Ministeri de Salut andorrà explica a Ràdio Estel s'està vivint i gestionant la crisi sanitaria al país fronterer
 03/04/2020


Les últimes notícies que ens arriben des d’Andorra afirmen que el president francès, Emmanuel Macron, que és copríncep d'Andorra, ha anunciat finalment per carta al cap de Govern del país pirinenc, Xavier Espot, que respondrà favorablement a la demanda del país pirinenc sobre material sanitari i que farà una donació de 200.000 euros al fons de solidaritat creat pel executiu. En declaracions aquest divendes a Ràdio Estel, la metgessa Mireia García, del Ministeri de Salut, ha afirmat que “el sistema sanitari a Andorra, ara per ara, no s'ha col·lapsat" i que “està en un punt en què encara pot aguantar”. A Andorra, el coronavirus s’ha començat a detectar més tard,  motiu pel qual la doctora ha afirmat que s'hi està treballant “amb l'avantatge de veure com ha anat en altres països i com han anat actuant” les autoritats.

A més, Mireia García ha dit que s’han pogut  “prendre mesures abans que ho poguessin fer els altres països”. Davant el creixent risc pel coronavirus, Andorra va fer a finals de març una petició d'ajuda a nivell internacional, que va ser resposta per Cuba. “Els metges cubans van arribar fa uns dies. Quan es puguin incorporar a la feina, seran benvinguts”, ha conclòs la doctora del Ministeri de Salut d’Andorra.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET