Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“Un 40 per cent de les perruqueries tancaran arran del Covid-19”
Carme Molas, presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa, recorda que els sector “sempre ha reivindicat ser de primera necessitat”
 05/05/2020


Un dels principals dubtes d’aquests dies és com s’organitzen i treballen les perruqueries i els centres d’estètica que començaran a obrir ja aquesta setmana sota uns controls estrictes. Carme Molas, presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa (FedCat), ha explicat aquest dimarts a Ràdio Estel que “sempre hem reivindicat que som un servei de primera necessitat però, per manca de materials de control, pràcticament no s’ha pogut fer durant el confinament”. 

Carme Molas ha explicat que, en aquests primers dies de desconfinament, moltes perruqueries “s’han trobat amb el material sanitari pagat i no rebut”. En aquest sentit, ha afegit que “s’ha apretat molt en ministeris per poder ajudar als perruquers que s’han endeutat per aconseguir els materials sanitaris”. A més, la presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa ha assegurat que “s’espera que un 40 per cent de les perruqueries tancaran arran de la covid.-19”. 

La presidenta de la FedCat també s’ha referit a la polèmica que hi va haver-hi sobre si les perruqueries havien d’obrir com a servei essencial. “En una nit, vam canviar la llei amb què el govern de Pedro Sánchez permetia obrir les perruqueries, gràcies a la feina de les associacions”, ha dit Carme Molas. Molas també ha parlat dels centres d’estètica. Segons la presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa, aquests centres “van un pas per davant de les perruqueries”. En aquest sentit, Molas ha dit que aquest sector està més tranquil perquè ells “ja estan acostumats a treballar amb mascareta i guants”. Ha afegit finalment que “la  precaució del client és igual que en una clínica”. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET