Ràdio Estel
Peu de foto: Iñaki Marro, Josep Roca, Pere Alavedra i Alberto Moreno-Palancas, davant l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella
ESGLÉSIA Foto: Sagrada Família / Pep Daudé
Quatre nous diaques per a l'Església
Joan Josep Omella els ordena a la Sagrada Família, amb més de 4000 persones
Joan Piñol / Borja de María 20/03/2017

Els seminaristes Iñaki Marro, Josep Roca, Pere Alavedra i Alberto Moreno-Palancas van ser ordenadats ahir diumenge diaques a la Sagrada Família de Barcelona per l’arquebisbe Joan Josep Omella en una celebració amb més de 4000 persones, coincidint amb Sant Josep, dia del Seminari.

Els quatre nous diaques tenen entre 26 i 30 anys d'edat, han estudiat al Seminari conciliar de Barcelona i actualment estan desenvolupant la seva tasca pastoral a diferents parròquies de Barcelona, Premià de Mar i Badalona. L'arquebisbe Omella va animar als joves a perseverar en cinc elements: el servei als altres, l'amor universal en castedat, la pregària, l'obediència i l'ajuda als pobres.

Un dels nous diaques, Iñaki Marro, va prendre la paraula al final de la cerimònia per agrair a tothom la seva presència i pregària: "ja comencem a constatar que Déu recompensa amb el 100 per u aquells que ho deixen tot per la seva causa", va dir el nou diaca.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET