Ràdio Estel
Peu de foto: Final del comunicat d'ETA
FÓRMULA ESTEL 
Palou-Loverdos: "És un bon signe que es vagin complint els compromisos”
L’advocat i mediador internacional, Jordi Palou-Loverdos, ha valorat l’entrega d’armes i explosius d’ETA a la societat civil
@BorjaDeMaria 07/04/2017

Aquesta mitjanit de dijous ETA ha informat a la BBC que "les armes i els explosius que tenia sota el seu control es troben en mans de la societat civil", a l'espera de l'entrega final d’armes a les autoritats franceses, que s'escenificarà aquest dissabte a Bayona.

L’advocat i mediador internacional, Jordi Palou-Loverdos, ha valorat aquesta notícia a la primera hora de la Fórmula Estel: "És molt bon camí i és un bon signe que es vagin complint els compromisos que s’assumeixen públicament. Però alhora hi ha d'haver moviments per tot arreu", ha dit, en referència als governs francès i espanyol.

Palou-Loverdos creu que és “una bona notícia”, i ha afegit: “Està en la línia del què el Parlament basc, excepte del PP, ha exigit a ETA: un desarmament unilateral, definitiu i verificat

Dia Mundial de Reflexió sobre el Genocidi de Rwanda
Jordi Palou-Loverdos també s’ha referit al Dia Mundial de Reflexió sobre el Genocidi de Rwanda, que se celebra el 7 d’abril : "Més de 20 anys després continua existint la versió oficial: només uns botxins, els utus, i unes víctimes, els tutsis”. I s’ha lamentat de la recent reunió i les paraules del Papa Francesc amb el president de Rwanda, acusat de crims internacionals: “Anava amb aquesta versió oficial que crec que no ajuda", ha puntualitzat Palou-Loverdos.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET