Ràdio Estel
Peu de foto: Final del comunicat d'ETA
FÓRMULA ESTEL 
Palou-Loverdos: "És un bon signe que es vagin complint els compromisos”
L’advocat i mediador internacional, Jordi Palou-Loverdos, ha valorat l’entrega d’armes i explosius d’ETA a la societat civil
@BorjaDeMaria 07/04/2017

Aquesta mitjanit de dijous ETA ha informat a la BBC que "les armes i els explosius que tenia sota el seu control es troben en mans de la societat civil", a l'espera de l'entrega final d’armes a les autoritats franceses, que s'escenificarà aquest dissabte a Bayona.

L’advocat i mediador internacional, Jordi Palou-Loverdos, ha valorat aquesta notícia a la primera hora de la Fórmula Estel: "És molt bon camí i és un bon signe que es vagin complint els compromisos que s’assumeixen públicament. Però alhora hi ha d'haver moviments per tot arreu", ha dit, en referència als governs francès i espanyol.

Palou-Loverdos creu que és “una bona notícia”, i ha afegit: “Està en la línia del què el Parlament basc, excepte del PP, ha exigit a ETA: un desarmament unilateral, definitiu i verificat

Dia Mundial de Reflexió sobre el Genocidi de Rwanda
Jordi Palou-Loverdos també s’ha referit al Dia Mundial de Reflexió sobre el Genocidi de Rwanda, que se celebra el 7 d’abril : "Més de 20 anys després continua existint la versió oficial: només uns botxins, els utus, i unes víctimes, els tutsis”. I s’ha lamentat de la recent reunió i les paraules del Papa Francesc amb el president de Rwanda, acusat de crims internacionals: “Anava amb aquesta versió oficial que crec que no ajuda", ha puntualitzat Palou-Loverdos.

Més notícies sobre FÓRMULA ESTEL

Esteve Camps: "Es treballa per reduir el risc de possible atemptat"

Gaspart: "Jo no vull a ningú a casa meva que no vulgui estar"

"El sexe ha passat de ser una cosa íntima a una mena de mercaderia permamenent"

Assekes trenca amb el seu tercer disc


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET