RadioestelRàdio Estel et porta a la preestrena de la pel·lícula Un italiano en Noruega als CinesFull de Cornellà. La pel·lícula més taquillera de la història d'Itàlia. Un èxit espectacular de 10 milions d'espectadors, mantenint-se número 1 durant 4 setmanes consecutives. Protagonitzada pel còmic, actor i guionista Checco Zalone, qui també ha compost la banda sonora en aquesta comèdia destinada a aconseguir l'estatus de fenomen europeu.SINOPSIS: Checco té el treball dels seus somnis, és funcionari en una província del sud d'Itàlia. Té 38 anys, una núvia, viu còmodament a casa dels seus pares i així és feliç. Però la seva plàcida vida es veu amenaçada quan l'Estat decideix aplicar retallades i es veu forçat a triar entre la indemnització o un trasllat. Per a ell, un lloc fix és sagrat i lluitarà per mantenir-ho sense importar a quin inhòspit racó del món el vulguin enviar.

- Entre tots els participants sortejarem 50 entrades dobles gratuïtes per la preestrena del dijous 27 d'abril de 2017, a les 21h als CinesFull de Cornellà Centro Comercial Splau, Avenida Baix Llobregat, s/n, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona
- Teniu temps per participar fins dimarts 25 d'abril del 2017.
- El sorteig es farà el dimarts 25 d'abril del 2017 dins el programa Club+amics

Normes del concurs:
- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores
- Les entrades es recolliran a la taquilla dels CinesFull de Cornellà

Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.

Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions

- Conforme al que disposa l’article 6 de la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, autoritzo Radioestel a incloure les meves dades personals al fitxer informàtic d’aquesta entitat així com a tractar-les, per tal de rebre informació periòdica de les seves activitats. En qualsevol moment el titular podrà exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, així com oposar-se al tractament de les seves dades adreçant-se a Radioestel amb domicili al carrer Comtes de Bell-lloc 67-69, 08014 Barcelona.

He llegit i accepto els termes legals
Vols rebre informació de les activitats, promocions, viatges que es realitzen des de Ràdio Estel. Catalunya Cristiana i el CLub més amics?
Ets sòci/a del Club més amics? Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET