RadioestelRàdio Estel et convida al Palau de la Música a l'obre 'Requiem de Duruflé' amb Orfeó Català & Simon Halsey.

Concert que rememorarà la celebració del primer concert públic del cor, amb la interpretació de la mateixa peça 125 anys després: l’Ave Verum de Mozart.

- Entre tots els participants sortejarem 5 entrades dobles gratuïtes pel dimecres 5 d'abril del 2017, a les 20.30h al Palau de la Música de Barcelona, C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona, Espanya

Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.


Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions

Normes del concurs:

- Teniu temps per participar fins dilluns 3 d'abril del 2017.
- El sorteig es farà el dilluns 3 d'abril del 2017 dins la Fórmula Estel
- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores
- Les entrades es recolliran a la taquilla del Palau de la Música de Barcelona

- Conforme al que disposa l’article 6 de la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, autoritzo Radioestel a incloure les meves dades personals al fitxer informàtic d’aquesta entitat així com a tractar-les, per tal de rebre informació periòdica de les seves activitats. En qualsevol moment el titular podrà exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, així com oposar-se al tractament de les seves dades adreçant-se a Radioestel amb domicili al carrer Comtes de Bell-lloc 67-69, 08014 Barcelona.

He llegit i accepto els termes legals
Vols rebre informació de les activitats, promocions, viatges que es realitzen des de Ràdio Estel. Catalunya Cristiana i el CLub més amics?
Ets sòci/a del Club més amics? Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET