Ràdio EstelRÀDIO ESTEL et convida al Teatre Aquitània a l'obre Mira Mamá, soy cabaretera.

SINOPSIS: Creus en l’humor a primera vista? Ella si.
Va somiar amb explicar totes les seves històries a cop de cabaret i va aconseguir …va fer les delícies del públic amb el seu Cabaretazo en el mític cabaret El Molino de Barcelona, va participar en el VII Barcelona Burlesque Festival i va tenir en cartell seva última creació
“Mira mamà, estic a El Molino “.
Ara aquesta còmica de Comedy Central, omple la seva maleta d’històries, de comèdia i de cabaret, per portar el seu experiment còmic-cabareter a altres sales de la Ciutat Comtal.
Els seus somnis, els seus desitjos, traumes, anècdotes, els seus mites favorits, les seves aventures i desventures …El monòleg més cabareter de la cabaretera més còmica, ara a l’Aquitània Teatre.
Gamberra, irreverent i salvatgement tendra, gaudeix de Sil de Castro a ¡Mira mamà, sóc cabaretera!


Entre tots els participants sortejarem 5 entrades dobles gratuïtes pel dissabte 27 d'octubre, 22.45h al Teatre Aquitània Av. Sarrià, 33 08029 Barcelona
- Teniu temps per participar fins dijous 25 d'octubre del 2018.
- El sorteig es farà el dijous dijous 25 d'octubre del 2018 dins la Fórmula Estel


Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.

Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions

Normes del concurs:

- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores

Les entrades es recolliran a la taquilla del Teatre Aquitània de Barcelona.

RÀDIO ESTEL li informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, tractem les seves dades amb la finalitat de poder gestionar la seva relació amb nosaltres així com les seves peticions, consultes, i gestió de serveis administratius. Per a més informació sobre l’aplicació del RGPD per Ràdio Estel, o si vol exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat de les dades o limitació del tractament, ho pot fer enviant un correu electrònic a dades@radioestel.cat adjuntant còpia del seu DNI i indicant en l'assumpte "Drets RGPD".
Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) comporta que:
El responsable del tractament de les teves dades personals és RÀDIO ESTEL.
La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la seva vinculació amb RÀDIO ESTEL, CATALUNYA CRISTIANA i el CLUB+AMICS.
Les seves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc no es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

He llegit i accepto els termes legals
Accepto que Ràdio Estel, Catalunya Cristiana i el Club+amics utilitzin les meves dades per enviar informació de les activitats, promocions, viatges que organitzen.
Ets sòci/a del Club més amics? Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET