En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L'enquesta d'aquesta setmana: Creus que la justícia és igual per a tothom?

No és el primer cop que es veu a un personatge destacat o popular, ja sigui per delictes econòmics o d'altres com accidents de trànsit…

13 gener 2014

Comparteix

No és el primer cop que es veu a un personatge destacat o popular, ja sigui per delictes econòmics o d'altres com accidents de trànsit on el culpable surt força beneficiat amb el resultat final. Amb tot, cal dir que la justícia espanyola necessita sotmetre's a una remodelació de valors ja que cada família, cada individu... mereix rebre una resposta vàlida als delictes comesos. Cert és que els periodistes i en conjunt, els mitjans de comunicació són els que difonen la notícia -a diferència dels casos on intervenen desconeguts- i això fa créixer el fet, però per aquest mateix motiu no valen unes simples disculpes o afirmar la dimissió d'un càrrec. És necessari mostrar resultats contundents, sense favoritismes per tal de poder prendre seriosament el poder judicial a Espanya, d'altra manera, queda totalment desprestigiada.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024