En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L'enquesta d'aquesta setmana: Creus que els pressupostos de la Generalitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania.…

24 gener 2014

Comparteix

La societat catalana es veu abocada aun escenari de fractura social a causa de la pèrdua o la reducció d'ingressosde bona part de la ciutadania. La gravetat d’aquesta situació, que té com aescenari de fons la recessió econòmica, s’ha accentuat degut a dues mesuresempreses pel govern: d’una banda, les polítiques d’austeritat que han permèsl’aplicació de retallades i la reducció de la despesa pública, i de l’altra,les dures polítiques neoliberals sobre el mercat laboral, que han ampliat finsa límits estratosfèrics la facilitat dels empresaris a l’hora d’acomiadar elstreballadors. Per intentar fer front a aquesta situació l’abril passat es vapresentar als mitjans i a la ciutadania la Iniciativa Legislativa Popular peruna Renda Garantida Ciutadana. Aquesta iniciativa ha arribat al Parlamentdarrerament amb més de 120.000suports, més del doble dels necessaris perquè la proposta sigui debatuda.


És per això que aquesta setmana us preguntem: Creus que els pressupostos de laGeneralitat haurien de finançar la Renda Garantida Ciutadana?

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024