En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Banyoles: festa de la fe dels joves catalans

*** Escolta aquí la transmissió que Ràdio Estel hafet de la missa de l'Aplec de l'Esperit 2014 a Banyoles Després de molt de temps depreparatius, l'Aplec de l'Esperit deBanyoles ha estat…

7 juny 2014

Redacció

Comparteix

*** Escolta aquí la transmissió que Ràdio Estel hafet de la missa de l'Aplec de l'Esperit 2014 a Banyoles

Després de molt de temps depreparatius, l'Aplec de l'Esperit deBanyoles ha estat un gran èxit de participació i de contingut. Els jovescatalans, convocats pels seus bisbes, han acudit a Banyoles per participar enuna jornada de fe que se celebra amb motiu de la Pentecosta i que hatranscorregut al voltant de l'Estany. 

Amb el lema "És el Senyor", l'Aplec de l'Esperit ha estat una granfesta de la fe plena d'estones de pregària, de reflexió, de testimonis i decants i música. Provinents de parròquies i moviments d'arreu de Catalunya, elsjoves han escoltat amb atenció testimonis colpidors com el del sacerdotolotí Joan Soler,missioner a Togo; o el de TinaParayre, responsable dels voluntaris de Sant Joan de Déu. També han participat eldibuixant Picanyol, el seminarista Abel Trulls, la jove Blanca Cid, la germanaoblata Nieves de León, o JaumeVives, estudiant de periodisme i autor del llibre 8 dies vivint al carrer.

La missa, celebrada a la tarda, itransmessa per Ràdio Estel, ha estat presidida per l'arquebisbe deTarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, Jaume Pujol, iconcelebrada pels altres bisbes catalans. En l'homilia, Mons. Jaume Pujol haconvidat els joves a no tenir por a l'hora de proclamar que "Jesús és elSenyor". "L'Església ha de ser missionera", ha manifestatl'arquebisbe de Tarragona responent així a la crida del papa Francesc, "seguirJesús és estimar-lo! Saber que podem llençar-nos a l'aigua sense por perquè ellens espera a la riba amb la taula parada".

Escolta aquí la transmissió que Ràdio Estel ha fet de la missa de l'Aplec del'Esperit 2014 a Banyoles

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024