En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Papa demana que es resi una Avemaria per la pau a Ucraïna

El papa Francesc ha demanat durant l’oració de l’Àngelus d’aquest diumenge resar una Avemaria pels patiments de tots els ucraïnesos. «La situació de tensió i…

25 agost 2014

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha demanat durant l’oració de l’Àngelus d’aquest diumenge resar una Avemaria pels patiments de tots els ucraïnesos. «La situació de tensió i conflicte no sembla que acabi mai i genera molt patiment entre la població civil», ha explicat el Sant Pare a la Plaça de Sant Pere del Vaticà. Ahir, 24 d’agost, es va celebrar la festa nacional ucraïnesa.

El passat 18 de juliol el papa Francesc havia fet una crida a les parts del conflicte perquè trobessin solucions de diàleg i així s’evitessin més pèrdues de vides innocents. «Avui novament —ha insistit el Papa— el meu pensament es dirigeix de forma particular a l’estimada terra d’Ucraïna. A tots els seus fills i filles, als seus desitjos de pau i serenitat. Encomanem al Senyor Jesús i a la Verge tota la nació i resem units per les víctimes, les seves famílies i tots els qui pateixen».

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024