En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector, diu que cal “lluitar contra el frau fiscal i prioritzar els drets socials”

El pitjor del pitjor, espai diari sobre denúncia i anàlisi de l'actualitat a Fórmula Estel, de Ràdio Estel, ha seguit donant veu, aquest dimarts, a organitzacions…

18 novembre 2014

Redacció

Comparteix
El pitjor del pitjor, espai diari sobre denúncia i anàlisi de l'actualitat a Fórmula Estel, de Ràdio Estel, ha seguit donant veu, aquest dimarts, a organitzacions que s’encarreguen de suplir algunes de les mancances de l’Administració en matèria de drets socials. En aquesta ocasió, ens ha acompanyat Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya. Per tal de pal·liar la taxa de pobresa i el risc d’exclusió social a Catalunya, Guiteras considera que “les entitats han de seguir fent la feina que fan”, però “en col·laboració” amb unes polítiques socials i de lluita contra la pobresa “més contundents”.
Per a aconseguir-ho, la presidenta ha proposat que es replantegi “la inversió en polítiques socials”, una acció que passa, segons Àngels Guiteras, per “un canvi en les voluntats polítiques, per lluitar contra el frau fiscal i per prioritzar la defensa dels drets socials”. També s’ha referit a la campanya Tu formes part de la solució, promoguda des de la Taula d’Entitats del Tercer Sector. Aquesta iniciativa té l’objectiu principal de “donar a conèixer la possibilitat de col·laborar amb qualsevol de les entitats socials que tenim a prop de casa”.  En relació amb això, Guiteras ha recordat que a Catalunya hi ha “més de 6800 entitats socials” i que això és “un gran coixí” per subministrar ajuda als col·lectius més vulnerables.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Àngels Guiteras (a partir del minut 32'45").

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024