En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Les comunitats Adsis celebren 50 anys "promovent la fraternitat i la comunió entre tots els estats de vida"

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va…

24 novembre 2014

Comparteix

El moderador general de les comunitats Adsis, Fermín Marrodán, ha valorat aquest dilluns molt positivament, des de Fórmula Estel, la celebració que aquest moviment va viure diumenge al col·legi dels Salesians d'Horta, a Barcelona, amb una Missa presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach. "Molta gent es va fer present i es va viure un ambient festiu que mostrava la fraternitat i la proximitat al carisma de Sant Joan Bosco i la família salesiana", ha explicat. Aquest sacerdot navarrès ha destacat que l'estil de les comunitats Adsis, basat en la presència solidària i fraterna entre els joves i els pobres, "és un signe del nostre temps, ja que reflecteix una sola missió en què sacerdots, laics, consagrats i diferents estats de vida conviuen de diferents maneres".

Adsis, present a Espanya i en diversos països de l'Amèrica llatina, va néixer en ple Concili Vaticà II. Sobre aquesta coincidència, Fermín Marrodán ha destacat la necessitat de "sortir a trobar les realitats del món i compartir aquest do de l'Esperit, que és un sentiment de comunió com a poble de Déu, sempre amb idea clara de comunitat". El moderador general ha equiparat fins i tot el carisma d'Adsis amb el de les primeres comunitats cristianes. "L'Església hi troba una riquesa de vida mitjançant el fet de posar en comú uns dons", ha assegurat.
Es pot escoltar aquí  tota l'entrevista a Fermín Marrodán.

Més actualitat

Sense categoria

Isaki Lacuesta: "Em semblava absolutament improbable"

'Segundo premio' seleccionada pels Oscars

'Segundo premio' d'Isaki Lacuesta serà la representant d'Espanya a l'Òscar a millor pel·lícula internacional

18 setembre 2024

Sense categoria

Juan Fernández (PP): "Salvador Illa és ostatge d’ERC" 

Salvador Illa és ostatge d'ERC

El portaveu dels populars al Parlament ha insistit que no negociaran amb el PSC, si damunt la taula hi ha l’acord amb els republicans sobre el finançament singular

18 setembre 2024

HABITATGE

El Sindicat de Llogateres demana a Illa que “recuperi” la regulació dels lloguers de temporada d'ERC 

Sindicat de Llogateres

En una entrevista a Ràdio Estel, el portaveu Enric Aragonès veu necessari regular els lloguers de temporada davant “l’incompliment”

17 setembre 2024

Redacció