En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

L’editorial EDEBÉ presenta 'Murs de llum', un nou projecte didàctic per a les classes de religió

L’obra pictòrica de l’artista targarí Josep Minguell a l’església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega (Urgell), sovint anomenada la 'Capella Sixtina catalana', ja és…

1 juliol 2015

Redacció

Comparteix
L’obra pictòrica de l’artista targarí Josep Minguell a l’església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega (Urgell), sovint anomenada la 'Capella Sixtina catalana', ja és a l’abast dels alumnes d’ESO amb un propòsit didàctic i com a material digital interactiu. Xavier Timoneda, coordinador del projecte i editor d'Edebé, ha presentat aquest dimecres, des de la Fórmula Estel de Ràdio Estel, el nou projecte. “Tota la història que Déu ens ha donat per nosaltres ens ha d’il·luminar”, ha assegurat l’editor.
L’editorial Edebé, de la Família Salesiana, ha preparat un material per treballar els relats bíblics en el seu nou projecte de Religió per a l’ESO. Gràcies aquesta edició en català i castella, 40.000 adolescents podran conèixer les pintures de Tàrrega, coneguts com els “Murs de llum”, nom del nou material de l’editorial. Aquest treball d’Edebé obre una nova via d’accés al nostre patrimoni religiós contemporani. Des de la inauguració de les pintures murals, el nombre de visitants a l’església de Tàrrega no ha deixat d’augmentar, fins al punt que les visites guiades han de ser concertades amb antelació al Museu Comarcal.
Es pot escoltar aquí (minut 28'00") tota l'entrevista a Xavier Timoneda.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024