En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El Palau Robert acull la mostra 'Tots som súpers! La gran exposició del Super3', en els 25 anys del Club

El Palau Robert de Barcelona acull, des d'aquest dijous 17 de març i fins al diumenge 4 de setembre, la mostra 'Tots som súpers! La…

17 març 2016

Mercè Raga

Comparteix
El Palau Robert de Barcelona acull, des d'aquest dijous 17 de març i fins al diumenge 4 de setembre, la mostra 'Tots som súpers! La gran exposició del Super3', coincidint amb els 25 anys del club amb més socis de Catalunya. Toni Roy, comissari de l’exposició i director de la Festa del Supers, ha explicat a Ràdio Estel que "reunir tota la història d’aquests 25 anys ha estat bastant complexa”. En aquest sentit, el que es pretén amb la mostra és “que els visitants es sorprenguin i que els records que tenen els infants estiguin representats d’una forma molt especial”. Segons el director de la Festa dels Súpers, aquesta exposició és “una experiència única, especial i original”.  
La proposta pretén fer un recorregut per la trajectòria del Super3 a través del foment dels valors, la vocació d'entretenir, d'informar, d'engrescar, d'innovar, de fidelitzar. La voluntat del Super3 i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) és dinamitzar el teixit cultural i empresarial a través dels actes relacionats amb el club. L’entrada a l'exposició és gratuïta per a totes les edats.
AQUÍ podeu escoltar l’entrevista a partir del minut 10’00"

Més actualitat

Sense categoria

Isaki Lacuesta: "Em semblava absolutament improbable"

'Segundo premio' seleccionada pels Oscars

'Segundo premio' d'Isaki Lacuesta serà la representant d'Espanya a l'Òscar a millor pel·lícula internacional

18 setembre 2024

Sense categoria

Juan Fernández (PP): "Salvador Illa és ostatge d’ERC" 

Salvador Illa és ostatge d'ERC

El portaveu dels populars al Parlament ha insistit que no negociaran amb el PSC, si damunt la taula hi ha l’acord amb els republicans sobre el finançament singular

18 setembre 2024

HABITATGE

El Sindicat de Llogateres demana a Illa que “recuperi” la regulació dels lloguers de temporada d'ERC 

Sindicat de Llogateres

En una entrevista a Ràdio Estel, el portaveu Enric Aragonès veu necessari regular els lloguers de temporada davant “l’incompliment”

17 setembre 2024

Redacció