En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Víctor Luis Gutiérrez, expert en Islam: "L'objectiu d'ISIS és eliminar tots els contraris al restabliment del califat"

Victor Luís Gutíerrez, expert en Islam i professor de Drets Humans de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha parlat aquest dimecres al matí, a…

23 març 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Victor Luís Gutíerrez, expert en Islam i professor de Drets Humans de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha parlat aquest dimecres al matí, a la primera hora de la Fórmula Estel. Ha lamentat que "l'objectiu d'ISIS [Estat Islàmic] és eliminar tots aquells que s'oposen al seu ideal primer, que és el restabliment del califat, no només a Europa, també allà on hi ha musulmans i la mateixa Al Qaeda". En aquesta línia, Gutiérrez ha afegit que "ISIS ha declarat la guerra a tothom, cosa que pot ser el seu final".
El professor ha explicat, a més, que "al darrere d'ISIS hi ha una molt bona organització, capaç d'atreure joves i no tan joves per a formar-se i atemptar, amb el suport econòmic del petroli, perquè cal recordar que ISIS ven petroli i hi ha Estats que l'han comprat, entre ells Turquia". Victor Luis Gutíerrez entén que la detenció de Salah Abdeslam ha precipitat un atemptat que estava planejat.

Pots escoltar l'entrevista (minut 10)

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024