En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La teresiana Victòria Molins relata l'experiència de la Comunitat del Raval al camp de refugiats d'Eko

Aquest matí de dijous, des de la secció La Tria de Notícies de la Fórmula Estel, la religiosa teresiana Victòria Molins ha narrat les vivències de…

31 març 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest matí de dijous, des de la secció La Tria de Notícies de la Fórmula Estel, la religiosa teresiana Victòria Molins ha narrat les vivències de l'Anna Royo, de la Comunitat del Raval, i d'un matrimoni que són amb els refugiats a Grècia. "Idomeni és un lloc impressionant, molta, molta gent pertot arreu, amuntegament, molta molta escombraria i deixalles, molta gent vagant sense tenir res a fer. Moltes files per a tot", deia Victòria Molins llegint la carta que Anna Royo ha publicat al Facebook.
La comitiva catalana s'ha quedat al camp d'Eko, situat en una gasolinera de la cadena grega Eko, a vint quilòmetres del camp de refugiats d’Idomeni, a tocar de la frontera amb Macedònia: "En el camp d'Eko hi ha entre 2.500 i 3.000 persones i es veuen nens i adolescents pertot arreu. Corrent, jugant, ajudant els seus pares; necessitats d'afecte, et busquen, volen estar amb tu...", ha testimoniat Anna Royo, de la Comunitat del Raval.
Recupera el testimoni a la Fórmula Estel (8:11).

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024