En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La Tria de Notícies de Victòria Molins

La religiosa teresiana Victòria Molins, dedicada a l’àmbit de l’exclusió social, ha fet La Tria de Notícies de la Fórmula Estel d’aquest dijous, amb tres…

23 juny 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
La religiosa teresiana Victòria Molins, dedicada a l’àmbit de l’exclusió social, ha fet La Tria de Notícies de la Fórmula Estel d’aquest dijous, amb tres temes:
1. Sopar del Ramadà a El Raval: "Moltes vegades es parla malament del Raval. Vull parlar de la preciosa festa del sopar del Ramadà, la Harira. Ens aplega en nom de Déu, del Déu únic: ens aplega per celebrar les festes de diferents confessions. Té una solemnitat i senzillesa molt gran. Aquest any l'Anna Rollo, teresiana que va ser amb els refugiats d'Idomeni, va llegir la seva experiència i va arrencar llàgrimes dels oients, i un desig d'ajudar i estimar-nos entre nosaltres, en un barri que té desig d'acollida. Un musulmà va entonar una sura, primer de cara al públic i després de cara a La Meca, lloant a Déu i donant gràcies. El Raval és un dels llocs més rics en diversitat, acollida i convivència”.
2. Solidaritat de la gent: Gran manifestació solidària a favor de l'acollida de refugiats diumenge passat en 50 ciutats de l'Estat, amb el lema "Obrim fronteres, volem acollir. Jo crec que la gent està molt motivada, i és bo que manifestem que estem en desacord amb la Unió Europea".
3. Actuació correcte del Col·legi Maristes de Sants-Les Corts: “Avui es fa realitat una frase de Schopenhauer: "La veritat pot esperar, perquè és eterna". El consorci de Barcelona ha determinat que l'actuació dels Maristes és correcte. Santa Teresa de Jesús també deia: "La verdad padece, però no perece".
La Tria de Victòria Molins (minut 12)

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024