En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

La força de la PAH

El Compromís Ciutadà d'aquesta setmana ve carregat de força. Molta força. És la que transmeten persones que han perdut les seves cases per culpa de la crisi i…

3 octubre 2016

Comparteix

El Compromís Ciutadà d'aquesta setmana ve carregat de força. Molta força. És la que transmeten persones que han perdut les seves cases per culpa de la crisi i la perversa gestió dels immobles en aquest país. Homes i dones que, havent caigut per l'abisme s'han ajuntat i empoderat per lluitar contra una de les injustícies més greus que patim. Al Compromís Ciutadà d'aquesta setmana escoltareu, en primera persona, històries de famílies que han estat desnonades o han fet front i aconseguit aturar una execució hipotecària. Sentireu riures i plors. Històries amb forta càrrega emotiva i un gran afecte. Al Compromís Ciutadà d'aquesta setmana comptarem amb la presència d'homes i dones que ho donen tot per l'entitat a la que pertanyen: la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. Anem forts.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024