En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Nelson Riddle dirigeix la música que sonarà a la Fórmula Estel

Dijous 6 d'octubre Nelson Riddle serà el protagonista de la nostra fórmula. Nelson Smock Riddle, Jr va nèixer a Oradell, Nova Jersey un 1 de…

5 octubre 2016

David García

Comparteix

Dijous 6 d'octubre Nelson Riddle serà el protagonista de la nostra fórmula. Nelson Smock Riddle, Jr va nèixer a Oradell, Nova Jersey un 1 de juny de 1921 i va morir a Los Angeles, Califòrnia un 6 d'octubre de 1985. Va ser un conegut director d'orquestra, arranjador i orquestrador nord-americà, la carrera del qual es va desenvolupar des de finals dels anys quaranta fins a començaments dels vuitanta.

Riddle és conegut sobretot per la seva obra per a Capitol Records, proveint arranjaments jazzístics de big band per acompanyar a cantants com Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, Judy Garland, Peggy Lee, Johnny Mathis, Rosemary Clooney i Keely Smith. Més tard, el seu talent arrangístic va ser també usat per Ella Fitzgerald, Shirley Bassey, Matt Monro, Linda Ronstadt i altres. Els seus arranjaments es caracteritzen per una orquestració innovadora amb melodies enfrontades i una instrumentació que expressa les emocions de cada vers d'una cançó.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024