En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Els 90 molt presents amb la música de Des'ree

Desiree Weeks nascuda el 30 de novembre de 1968 a Londres, Regne Unido, o més coneguda com Donis'ree, és una de les cantants de soul…

29 novembre 2016

David García

Comparteix

Desiree Weeks nascuda el 30 de novembre de 1968 a Londres, Regne Unido, o més coneguda com Donis'ree, és una de les cantants de soul i urban més importants dels 90. Va passar part de la seva infància a Barbados, illa natal del seu pare. Amb 14 anys. Donis'ree va saber que volia que la seva vida girés entorn de la música. Àvida lectora des de molt joveneta, aviat es va trobar passant de llegir poesia a escriure-la, condensant tot el que havia après de la seva cultura, història i experiència en la vida i traslladant-ho a la música. Amb 23 anys, el seu tema Feel So High, extret de l'àlbum Mind Adventures va ser un gran èxit. A aquest li van seguir el seu conegut You Gotta Be o Life. El 1999 va guanyar el Premi Brit a la millor solista femenina.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024