En directe

Fórmula Estel

FÓRMULA ESTEL

El pessebre vivent de la Torre del Suro, un pessebre integrador

El Taller Escola Sant Camil prepara per a aquest dimecres 21 de desembre un Pessebre Vivent molt especial. Els actors amb discapacitat intel·lectual es converteixen…

19 desembre 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
El Taller Escola Sant Camil prepara per a aquest dimecres 21 de desembre un Pessebre Vivent molt especial. Els actors amb discapacitat intel·lectual es converteixen cada Nadal en figures de pessebre a tamany natural. El que va començar com Els Pastorets ha esdevingut un pessebre vivent on participen tots els usuaris, amics i col·laboradors, i que ja porta 23 edicions. La representació és aquest dimecres, 21 de desembre, a les 6 de la tarda a la Torre del Suro del Guinardó de la ciutat de Barcelona. Podeu accedir pel Carrer Salas i Ferré, número 60.
El centre ocupacional Taller Escola Sant Camil del barri del Guinardó de Barcelona és el primer centre ocupacional que es va crear a Catalunya. Dóna atenció a 74 persones amb discapacitat intel·lectual a través d’un Servei de Teràpia Ocupacional i el Servei d’Orientació i Inserció amb l’objectiu de dotar-los de la major autonomia possible. 

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024