En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Josh Groban ens obrirà els darrers dies de Febrer

Joshua Winslow Groban va néixer a Los Angeles, Califòrnia, el 27 de febrer de 1981. El seu pare té ascendència jueva rus-polonesa però convertit al…

24 febrer 2017

David García

Comparteix

Joshua Winslow Groban va néixer a Los Angeles, Califòrnia, el 27 de febrer de 1981. El seu pare té ascendència jueva rus-polonesa però convertit al cristianisme i la seva mare és d'ascendència noruega. Chris, el seu germà menor, va néixer el mateix dia que ell, però quatre anys després. Va debutar com a cantant en setè curs, però després ho va deixar per uns anys. Entre 1997 i 1998 va assistir al centre Interlochen Arts Camp en Míchigan, seguint cursos de teatre musical, és quan va començar a prendre lliçons de vocalització fora de l'escola. A més, el 1998 va conèixer al seu mentor i productor David Foster. Va assistir als Angeles County High School for the Arts i es va graduar en 1999. Més tard, es va llicenciar en art dramàtic a la Universitat Carnegie Mellon i un any després el va contractar Warner Bros Records gràcies a David Foster. Groban va treballar amb Foster com a cantant d'assajos en diversos espectacles molt reconeguts, incloent el lliurament de Grammys de 1999, on, com a substitut d'Andrea Bocelli, va assajar "The Prayer" amb Céline Dion.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024