En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Descobrim la meravellosa veu de Kiri Te Kanawa

Dame Kiri Jeannette Te Kanawa, DBE nascuda a Gisborne, Nova Zelanda un 6 de març de 1944, és la més famosa soprano neozelandesa. D'ascendència maori,…

3 març 2017

David García

Comparteix

Dame Kiri Jeannette Te Kanawa, DBE nascuda a Gisborne, Nova Zelanda un 6 de març de 1944, és la més famosa soprano neozelandesa. D'ascendència maori, és considerada una de les grans exponents de la seva generació en papers de Mozart i Richard Strauss, amb reeixides incursions en el repertori de Verdi, Händel o Wagner. Te Kanawa va situar-se al cim de l'activitat operística en els anys setanta, com una de les veus més fresques. Entre les seves actuacions més recordades, hi ha la seva participació en la boda del príncep Carles d'Anglaterra i Lady Diana Spencer, el 1981. S'estima que va ser vista i sentida per 600 milions de persones a tot el món quan va interpretar l'ària Let the Bright Seraphim de l'oratori Samson de Händel. La soprano farà el punt i a part a la seva carrera l'abril de 2010 a Colònia amb la retirada de les produccions operístiques.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024