En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Mike Oldfield ens aportarà el seu ritme a la Fórmula Estel

Michael Gordon Oldfield, nascut el 15 de maig de 1953 a Reading, Anglaterra. Compositor i músic multiinstrumentista que treballa amb rock progressiu, música popular i…

12 maig 2017

David García

Comparteix
Michael Gordon Oldfield, nascut el 15 de maig de 1953 a Reading, Anglaterra. Compositor i músic multiinstrumentista que treballa amb rock progressiu, música popular i música clàssica. La seva obra més coneguda és Tubular Bells, una obra rock amb moviments que fou la primera d'aquest estil en no comptar amb percussió de bateria ni lletra i on Oldfield tocava més de vint instruments, a més va ser precursora en l'aparició de nous estils musicals com el New Age. Creada el 1972 i comercialitzada com a primer disc de la discogràfica Virgin del multimilionari anglès Richard Branson va romandre durant 247 setmanes al top 10 de les llistes britàniques de discs més venuts i només va passar al segon lloc quan Oldfield va publicar el seu segon treball Hergest Ridge. Als Estats Units es va donar a conèixer el 1974 amb la incorporació com a tema principal a la banda sonora de L'exorcista. Actualment, resideix al poble mallorquí de Bunyola.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024