En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

El rock i el country de Creedence Clearwater Revival, presents a la Fórmula Estel

Creedence Clearwater Revival, generalment referenciat com CCR o simplement Creedence, és el nom d'una agrupació de rock clàssic fusionat amb country de finals dels 60,…

26 maig 2017

David García

Comparteix

Creedence Clearwater Revival, generalment referenciat com CCR o simplement Creedence, és el nom d'una agrupació de rock clàssic fusionat amb country de finals dels 60, liderada per John Fogerty. La banda va començar com The Blue Velvets, formada per Tom Fogerty a El Cerrito, Califòrnia en els anys 1950. A mitjans dels 1960 la banda signa contracte amb Fantasy Records i treu el seu primer àlbum: "Creedence Clearwater Revival" i el seu famós single "Suzie Q".

En l'àlbum Willy and the Poor Boys es va notar gran crítica social, contrarietat a l'armamentisme nuclear i a les pressions polític-militars.Van romandre junts durant uns anys, però després dels senzills "Have you ever seen the rain" i "Hey tonight", van córrer remors de la separació del grup.
Al febrer de 1971 Tom Fogerty es va separar del grup i va seguir com solista, la qualitat de la banda va començar a caure i a l'octubre de 1972 es va dissoldre oficialment.
Des de 1993 Creedence Clearwater Revival forma part del Rock and Roll Hall of Fame.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024