En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Fred Astaire a la Fórmula Estel

Frederick Austerlitz, més conegut com Fred Astaire va néixer a Omaha, Nebraska 10 de maig de 1899 va ser un actor, cantant, coreògraf, ballarí de…

21 juny 2017

David García

Comparteix

Frederick Austerlitz, més conegut com Fred Astaire va néixer a Omaha, Nebraska 10 de maig de 1899 va ser un actor, cantant, coreògraf, ballarí de teatre i cinema, i presentador de televisió nord-americà. La seva carrera teatral i la seva posterior carrera cinematogràfica va abastar un total de setanta-sis anys, en els que va intervenir en 31 pel·lícules musicals. Va formar una de les millors parelles de ball de la història del cinema amb Ginger Rogers, amb qui va rodar deu pel·lícules que van revolucionar el gènere. Balanchine i Nureyev li van considerar el millor ballarí del segle XX, i està generalment reconegut com un dels ballarins més influents en la història dels musicals de cinema i televisió. Va ser nomenat la cinquena "Millor estrella masculina de tots els temps" per l'American Film Institute. Va morir a Los Angeles, Califòrnia un 22 d juny de 1987.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024