En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

El gran compositor estatunidenc George Gershwin a la Fórmula Estel

George Gershwin nascut a Nova York un 26 de setembre del 1898, fou un compositor estatunidenc. Nasqué a Brooklyn com a Jacob Gershowitz, d'una família…

10 juliol 2017

David García

Comparteix

George Gershwin nascut a Nova York un 26 de setembre del 1898, fou un compositor estatunidenc. Nasqué a Brooklyn com a Jacob Gershowitz, d'una família jueva immigrant d'origen rus. Era el segon de quatre fills. Gershwin va escriure la major part de la seua música vocal i per a l'escena en col·laboració amb el seu germà gran, l'escriptor Ira Gershwin. Va compondre música per a espectacles musicals de Broadway i per a sales de concert. La cantant de jazz Ella Fitzgerald va gravar moltes de les cançons de Gershwin en un disc de 1959: Ella Fitzgerald Sings the George and Ira Gershwin Songbook. Altres intèrprets com ara Frank Sinatra, Billie Holiday, Miles Davis, John Coltrane, Herbie Hancock, Judy Garland o Nina Simone també han cantat i gravat les cançons de Gershwin. A Europa és més conegut per la seua faceta com a compositor de música simfònica i per la seua òpera Porgy and Bess. Ens va deixar un  11 de juliol del 1937.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024