En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Valoracions de l'1 d'octubre

En aquesta primera hora de Fórmula Estel hem escoltat diverses veus perquè ens expliquin la seva valoració del refèrendum de l’1 d’octubre, com Àngel Miret, Marisú…

2 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
En aquesta primera hora de Fórmula Estel hem escoltat diverses veus perquè ens expliquin la seva valoració del refèrendum de l’1 d’octubre, com Àngel Miret, Marisú Moreno, Pere Cardús, Eulogi Broto...
Després de les notícies i la ronda informativa pels diaris digitals hem volgut saber quina lectura s’ha n’ha fet d’alguns digitals de casa nostra i de Madrid: Pere Cardús, periodista de Vilaweb, ha expressat: "L'Estat sabia que no podia frenar el referèndum però volia uns titulars de caos, violència i de no poder treure conclusions", mentre que la periodista Marisú Moreno, de El Plural, ha conclós: "Hem arribat a aquesta situació per la incapacitat de dialogar de Rajoy. Això s'hauria d'haver solucionat molt de temps abans".
També hem llegit el comunicat de RàdioEstel i Catalunya Cristiana 'Contra la violència' arran de l'actuació policial d'aquest diumenge.
Durant aquesta setmana, cada dia un expert analitzarà el 1-O a El Comentari de l’Actualitat. Aquest dilluns Àngel Miret, director del Comité Català d’Acollida als Refugiats, ha afirmat: "S'esperava un dia complicat però no la brutalitat policial sense contemplacions. No hi ha res que ho pugui justificar".
A la part final del programa hem parlat amb Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, per saber que ha passat i que pot passar a partir d’ara: "Va ser una ocasió perduda sobretot per part de l'Estat, perquè hi ha moments històrics on te d'adones que no hi ha marxa enrera".
Escolta la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024