En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

David Donaire (PSC): "Cal portar les institucions a la normalitat"

David Donaire, número 17 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per Barcelona, ha destacat aquest dilluns que "Puigdemont i Junqueras han posat en perill…

11 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

David Donaire, número 17 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per Barcelona, ha destacat aquest dilluns que "Puigdemont i Junqueras han posat en perill l'economia de Catalunya, però també la mateixa societat, amb la fractura que hi ha, que es veu en les converses amb les famílies i amics, i les institucions catalanes, que ara cal recuperar per a la normalitat". En el programa El Mirador de l'actualitat, el també assessor de l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat ha comentat que, "amb Ciutadans i el PP, els socialistes coincideixen en la defensa d'una Catalunya dins d'Espanya, el 'no' a la independència, però no pas en el que ve després". Donaire, responsable de Xarxes Socials del PSC, ha compartit col·loqui amb Teresa Carreras, membre de la junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya.

Aquest dilluns en el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem iniciat una sèrie de 7 programes seguits amb presència dels candidats a les eleccions del 21 de desembre, cada dia, un representant de cadascun dels 7 grups polítics amb representació parlamentària en l'última legislatura. Repassem 4 grans qüestions:

1- Principals propostes de la candidatura per al moment polític actual que viu Catalunya.
2- Allò que hauria de canviar en l’encaix de Catalunya a Espanya o en el seu estatus polítics tenint en compte l’evolució d’aquests últims anys.
3- Possibles pactes o aliances cas que no hi hagi majoria absoluta independentista. Si Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP arriben a 68 diputats, què pot passar?
4- Arguments per demanar el vot per a la formació.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 11 de desembre.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024