En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Lluís Foix: "Catalunya necessita un president possible"

El periodista Lluís Foix, l'economista i activista social Arcadi Oliveres i la també periodista Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus…

6 febrer 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix

El periodista Lluís Foix, l'economista i activista social Arcadi Oliveres i la també periodista Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, han coincidit aquest dimarts, des del programa El Mirador de l'actualitat, a l'hora de qualificar de poc possible que Carles Puigdemont sigui elegit president. Foix ha destacat que "el país necessita és un president possible, i Puigdemont no ho és". En aquesta línia, ha recordat que "és molt difícil dirigir el govern des de Brussel·les i, a més, s'ha de governar el dia a dia, signar les lleis, a banda del problema amb la justícia".

Carreras ha comentat que "estem davant un dels casos més flagrants de justícia injusta", tot i que ha admès que "Puigdemont va tenir l'oportunitat de convocar eleccions i no ho va fer". Igualment ha assegurat que "cal tornar a convertir el ciutadà en l'element central". Oliveres ha destacat que Puigdemont "està fugit de la injustícia, en clara contradicció entre la política real i la legítima", i ha explicat que "mentre no hi hagi investidura, no es governa i continua governant el 155".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 6 de febrer.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel surt al carrer per celebrar els 30 anys

30 anys de Ràdio Estel

L'emissora celebra les tres dècades amb una programació especial per al dilluns 28 d'octubre

25 octubre 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Guillem López Casasnovas: "No és una comissió d'experts, sinó gent propera al PSC"

sistema de finançament singular

El catedràtic d’Hisenda Pública de la Universitat Pompeu Fabra creu que els experts de fora de Catalunya són un símptoma “que el govern ha de convèncer els socialistes d’arreu de l’estat”

22 octubre 2024

Redacció

SOCIETAT

Beatriz Fernández: "El sensellarisme és una vulneració al dret a l’habitatge"

vulneració del dret a l'habitatge

La directora d’Arrels Fundació lamenta que l’Ajuntament de Barcelona elimini la figura de padró social: “No hi estem d’acord, és necessària”

21 octubre 2024

Redacció