En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Alemanya i Europa es mouen cada cop a posicions més extremistes"

Com cada matí, de 8 a 9, us hem apropat les notícies de Catalunya i Andorra i hem comptat amb interpretadors de l'actualitat. Per exemple, política…

15 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Com cada matí, de 8 a 9, us hem apropat les notícies de Catalunya i Andorra i hem comptat amb interpretadors de l'actualitat.
Per exemple, política alemanya i la dimissió de Martin Shulz com a president de l’SPD. Alexander Golovin, analista internacional i membre del grup Catalans Lliures, ha analitzat la notícia: “La majoria dels alemanys no està d'acord amb aquest pacte, i demostra que la societat alemanya i l'europea es mou cada cop a posicions més extremistes”. Tot i que “es un pacte en què Angela Merkel surt pendent” a favor dels socialdemòcrates, aquesta gran coalició “ha portat importants crítiques, com és que Martin Shulz hagués de dimitir com a líder del partit”, ha descrit Golovin.
El moviment #MeToo, que al llarg dels últims mesos ha aconseguit unir a milers de dones que alguna vegada han estat assetjades sexualment, ha arribat a la Meca i ha destapat casos d'abusos sexuals durant la peregrinació al lloc més sagrat de l'Islam, ara amb l'etiqueta #MosqueeMeToo. Miriam Hatibi, portaveu de la Fundació Ibn Battuta i consultora de comunicació a Sibilare, ha fet El Comentari de l’Actualitat: "Com sempre s'ha tornat a posar la dona en el focus amb comentaris com 'Elles s'ho mereixen per ser part de la religió' o 'Elles ho accepten', i els veritablement culpables son els homes. S'ha d'aplaudir la valentia de les dones i denunciar perquè s'actuiï. S'està aprofitant per escupir tot l'odi que la gent porta dins per una comunitat. Haurem de veure què farà el govern d'Aràbia Saudí a partir d'ara"
Cada dijous compartim amb els oients de RàdioEstel els continguts de Catalunya Cristiana. Una edició que porta el 90 aniversari de Pere Casaldàliga en portada.

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024