En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Pere Casaldàliga: "Estic bé, ara veig a Déu en tots i en tot"

Aquest divendres, 16 de febrer, Pere Casaldàliga compleix 90 anys de vida donada als febles. A l’hora informativa de la Fórmula Estel, Glòria Casaldàliga, neboda…

16 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres, 16 de febrer, Pere Casaldàliga compleix 90 anys de vida donada als febles. A l’hora informativa de la Fórmula Estel, Glòria Casaldàliga, neboda del bisbe i presidenta de l’Associació Araguaia amb el Bisbe Pere Casaldàliga, ha fet El Pensament del Dia: "90 anys d'una vida donada a les causes del Regne, a les causes dels més pobres". Glòria Casaldàliga ha parlat de com està el seu tiet: "El delicat estat de salut del bisbe li ha afectat sobretot en un dels seus grans dons, el de la comunicació. Ell no es queixa, una prova més que demostra la seva humanitat i espiritualitat". I ha afegit: “Quan se li pregunta com està, ell respón: ‘Estic bé, ara veig a Déu en tots i en tot’. Aquest divendres, a les 20h, a l’Església de Santa Maria del Pi de Barcelona, es farà un homenatge al bisbe emèrit de Sao Félix do Araguaia. El Mirador de l'Actualitat parlarà d'aquest tema, a les 18h.
“Aquesta Berlinale és més reivindicativa: amb menys humor i més compromís”
La 68 edició de la Berlinale ja ha arribat. El director nord-americà Wes Anderson enlluerna Berlín amb el seu conte caní, Isla de perros. A la Fórmula Estel, el periodista i crític de cinema, Carles Martínez, ha destacat el més nou d’aquest certamen cinematogràfic: “El director del festival, Dieter Kosslick, han suprimit prop de 5 títols on havien intervingut persones acusades d’assetjament sexual”. El Festival Internacional de Cinema de Berlín se celebra en plena efervescència de la campanya #MeToo: “Anticipen d’altres on es veu d’una hora lluny que també serán reivindicatives, com els BAFTA i els Oscar”.

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024