En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"El temps d'espera a Serveis Socials hauria de ser menor"

Els Serveis Socials de Barcelona van registrar un nou màxim històric l’any 2017 i van atendre més de 81.000 persones. Aquest dijous a la 1a…

1 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Els Serveis Socials de Barcelona van registrar un nou màxim històric l’any 2017 i van atendre més de 81.000 persones. Aquest dijous a la 1a hora de la Fórmula Estel, Jordi Sànchez, gerent de l’IMMS (Institut Municipal de Serveis Socials), ha advertit: "Malgrat que la crisi sembla que va passant, hi ha un sector de població que necessita el suport de serveis socials". Serveis, entre d’altres, a persones pobres, assistència a domicili, àpats a domicili, gent gran amb dependència, aturats… Sànchez ha celebrat contingudament el descens en les llistes d’espera: “Hem anat baixant, des del 31 dies estem a 21 dies. No estem encara contents i creiem que el temps d’espera hauria de ser menor”.
I avui, 1 de març del 2018, es celebra el primer ple del Parlament des que es va constituir, al gener. Eduard Ibañez, advocat i director de Justica i Pau, ha expressat: “És molt necessari i que se superi aquesta situació extranya, anòmala, des què es va suspendre una sessió d'investidura. M'agradaria que avui s'aprovéssin resolucions del màxim consens possible: hi ha molts punts d'acord, fins i tot en tots els grups parlamentaris”.
Reflexions
La periodista Cristina Aluja, en El pensament del dia, ha reflexionat sobre el poder personal, i Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, ha parlat del Dia internacional de la Dona repassant el numero d’aquesta setmana de Catalunya Cristiana.
 

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024