En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"L'alegria és una constant de tot el pontificat del Papa Francesc"

Avui dimarts 10 d’abril del 2018 hem analitzat Gaudete et Exultate, la nova exhortació apostòlica del Papa Francesc sobre la santedat, un nou impuls al seu…

10 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Avui dimarts 10 d’abril del 2018 hem analitzat Gaudete et Exultate, la nova exhortació apostòlica del Papa Francesc sobre la santedat, un nou impuls al seu lideratge moral en un món de tensions entre l’esperança i el desencís. 
El document recull en 5 capítols l’accent que Francesc ha posat, en aquests primers cinc anys de pontificat, a la crida que tots tenim a ser sants i santes. A l'hora informativa de la Fórmula Estel, el periodista, analista i professor Salvador Aragonés, ha ressaltat: “El Papa ha posat el dit a la nafra del què és la vida cristiana. No és qui va a Missa, sinó és qui porta l’experiència cristiana a tots els assumptes de la seva vida”. Amoris Laetitia, Evangelii Gaudium, i ara, Gaudete et Exultate (Sigueu alegres i exulteu): "L'alegria és una constant de tot el pontificat del Papa Francesc. La santedat és això. Quan una persona segueix l'Evangeli és una persona que està alegre". El Mirador de l'Actualitat (aquest dimarts a les 18h) analitzarà més a fons Gaudete et Exultate.
Multiconsulta a Barcelona
Aquest matí s’ha celebrat la sessió extraordinària del Plenari de l’Ajuntament de Barcelona per aprovar la celebració de 4 consultes ciutadanes. Fernando Pindado, comissionat de participació de l'Ajuntament de Barcelona, ho ha definit com un “ventall d'eines que permet consultar quina és l'opinió dels ciutadans”.

Pels amants dels remeis naturals...
Fra Valentí Serra ens porta, cada dimecres, un nou remei de frare. Avui hem tractat la col.
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024