En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Hi ha nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou"

Aquesta nit arriba La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!! L’acte es farà aquest vespre 1 de juny a la Basílica de Santa Maria del Mar…

1 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquesta nit arriba La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!! L’acte es farà aquest vespre 1 de juny a la Basílica de Santa Maria del Mar i a la casa de la Llotja de Barcelona, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella.
Tots pendents de la moció de censura que tirarà endavant per part de Pedro Sánchez i amb el suport finalment de les forces sobiranistes. Per analitzar-ho hem comptat amb el periodista i analista polític Marc Pérez: “És la conjura dels astres: s’aixeca el 155 i hi ha dos nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou”, ha dit Pérez, que ha afegit que aquesta notícia “fa una setmana ningú s’ho esperava. Ha estat una sorpresa enorme. El gir ha sigut extraordinari”. Sobre la relació Catalunya-Espanya a partir d’ara, el periodista ha apuntat: “És possible que es vagi a un escenari de més col·laboració, i més diàleg”.
A més, hem parlat de la presentació de la memòria del darrer any que ha dut a terme Càritas i de les notícies socials i religioses de la setmana amb Àngel Miret. 
Tot plegat com sempre acompanyat de molt bona música, seleccionada per Maria Sierra Rodríguez.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024