En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Un recorregut iconogràfic i teològic per la Sagrada Família"

Aquest diumenge acabava el 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores que s’ha fet a Barcelona i que ha aplegat gairebé 4.000 nens i nenes cantaires…

16 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest diumenge acabava el 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores que s’ha fet a Barcelona i que ha aplegat gairebé 4.000 nens i nenes cantaires d’arreu del món, des de dimecres passat. 
Bernat Cabré, president de la Federació Catalana de Pueri Cantores, ha narrat, a la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns, que es va il·lustrar musicalment la Sagrada Família: “Es va viure amb molta emoció el concert a la Sagrada Família, amb molta expectativa, perquè era un format de concert una mica diferent, amb tots els cors congressistes. Es va voler fer una mica de recorregut pel programa iconogràfic i teològic que hi ha a dins la Sagrada Família”, ha explicat Cabré.
Durant cinc dies, han tingut lloc concerts en diferents esglésies i actes en punts emblemàtics de la ciutat, com la plaça de l'Univers amb un espectacle obert al públic de llum i aigua a la Font Màgica; Montserrat o la Sagrada Família. A la clausura del congrés de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella va recordar el motiu "Vos estis lux mundi" (Vosaltres sou la llum del món). 
Vist per Sentència
Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, ha analitzat les notícies d’actualitat passades les 9 del matí, també a la Fórmula Estel.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024