En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Forcadell és ferma i sap que està defensant la dignitat del país"

Ha visitat A Primera Hora qui va ser president del Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2003, Conseller de Treball i Cultura de…

24 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Ha visitat A Primera Hora qui va ser president del Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2003, Conseller de Treball i Cultura de la Generalitat i Senador, Joan Rigol. Amb ell hem parlat del nou llibre Restaurar la política. A propòsit de Jacques Maritain i hem analitzat la situació política de casa nostra. Maritain proposa els valors cristians i Rigol recorda que ell els va aplicar: "Sempre vaig seguir la motivació de fons d'un cristià en política. Aquell que assumeix personalment els valors del cristianisme i intenta aplicar-ho a la seva tasca política".
Sobre la situació política actual, Rigol ha defensat el civisme davant el populisme, i ha reivindicat un diàleg de veritat: "Tothom diu diàleg, diàleg, diàleg... però és una actitud de fons que es troba a faltar actualment, també a casa nostra". També s'ha referit a l’expresidenta del Parlament, actualment a la presó Mas d'Enric del Catllar: “Veure la Carme Forcadell a la presó és d'una injustícia extraordinària. Però és una persona ferma que sap que està defensant la dignitat del país”.
A Primera Hora de Ràdio Estel volem saber quines son les claus per entendre el cas Khashoggi, el periodista saudita assassinat al consolat saudita de Turquia el passat 2 d’octubre. Per entendre-ho tot plegat i les seves repercusions hem parlat amb el politòleg, Màster en seguretat, expert en Pròxim Orient i columnista a La República, Guillem Pursals

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024