En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Un dels ponts a construir és entre Església i comunitat LGTBI"

A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit…

7 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit i compta amb uns amb uns 60-70 membres. Sabaté ha explicat que, entre els objectius, normalitzar que es pot "ser cristià i socialista", "construir ponts” i visibilitzar “molts valors compartits".
En un món en què tendim a pensar que els cristians són només del PP o de Convergència, Cristians del PSC vol “trencar aquesta imatge que els cristians voten conservador”, ha apuntat la coordinadora, Jordina Sabaté, que també ha afirmat: “No em sento malament per la posició del partit en l’avortament” i ha assegurat: “No crea en absolut conflicte intern que al PSC hi hagi un grup de Socialistes LGTBI i cristians. Un dels ponts que cal construir és entre l’Església Catòlica i la comunitat LGTBI. Si com a cristians socialistes, podem ajudar a construir aquest pont, serà fantàstic”.
Eleccions legislatives a EUA
També hem parlat dels comicis dels Estats Units amb Pep Martí, periodista d'Internacional de Nació Digital, i amb Javier Robas del seu llibre Creadores de prosperidad: “La verdadera plenitud se alcanza cuando sentimos que estamos prosperando en una o varias áreas de nuestra vida”.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024