En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Els vehicles de transport amb conductor sempre han existit

S'arriba al cinqué dia de vaga de taxis i de vehicles amb transport amb conductor (vtcs), sense cap acord que satisfaci als dos col.lectius.Els taxistes…

22 gener 2019

Redacció

Comparteix

S'arriba al cinqué dia de vaga de taxis i de vehicles amb transport amb conductor (vtcs), sense cap acord que satisfaci als dos col.lectius.Els taxistes es plantegen tallar l'Ap-7 amb França amb col.laboració els armilles grogues si no es troba una solució a una vaga que ja porta cinc dies i que està bloquejant part de la Gran via de Barcelona i l 'Avinguda Diagonal. Luis Berbel president dels Sindicats del Taxi (STAC), n'ha parlat als micròfons de Ràdio Estel: " Demanem que es compleixi la normativa vigent i no som cap monopoli ja que actualment hi ha unes divuit mil cinc centes llicències que competeixen entre elles".

 "Els Vtcs han existit sempre tot i que ara s'ha de regular el temps de la contractació, ja que sinó pujarà el preu dels Vtcs per la forta demanda que hi haurà i això provocarà greus conseqüencies al sector del taxi".Els taxistes estan disposats a fer més mobiltzacions si la situació no canvia i el comité de vaga ha establert uns horaris mínims pels serveis d'emergències com ara hospitals o persones necessitades.
l'Stac té previst reunir-se durant les properes hores amb la generalitat per intentar trobar una solució i desencallar un conflicte que ha generat una vaga de cinc dies fins a hores d'ara.
Al programa A Primera Hora també hem parlat del Brexit amb en Xavier Ferrer  president català del Consell Europeu i com cada setmana amb en Ferran Busquets que es el director d'Arrels Fundació que ajuda a les persones més vulnerables sota l'espai " ningú dormint al carrer".

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024