En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA

"L'Església és de Jesucrist, no pas d'un bisbe o d'un laic"

El periodista Lluís Foix i els joves Xavier Matas, Eduard Bauló, Sara Martínez i Anna Vallhonrat  han analitzat aquest dimecres, des del programa El Mirador…

30 gener 2019

@IgnasiMiranda

Comparteix
El periodista Lluís Foix i els joves Xavier Matas, Eduard Bauló, Sara Martínez i Anna Vallhonrat  han analitzat aquest dimecres, des del programa El Mirador de l'actualitat, el que ha estat la Jornada Mundial de la Joventut presidida pel Papa el cap de setmana passat a Panamà: els principals missatges, el ressò internacional, les denúncies de la corrupció i les injustícies, la seva proximitat a les minories i la invitació a impulsar la pau a través de la cultura de l’encontre i el diàleg interreligiós. Foix ha recordat que "l'Església no existeix per tenir credibilitat, sinó perquè és de Jesucrist i no pas d'un bisbe o d'un laic". En aquesta línia, el periodista ha recordat que "sempre hi ha hagut enfrontaments i bufetades, si mirem la història", i ha assegurat que "pot semblar que els joves no creuen en res, però sí que creuen en la bondat i practiquen, per exemple, el voluntariat"

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 30 de gener.

Francesc ha valorat aquest dimecres, durant l’audiència general, el que ha estat per a ell aquest esdeveniment. Els 4 joves, que han participat en la gran trobada de Mataró, ha explicat algunes de les seves vivències.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024