En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Marià Marí: “El dia de Sant Jordi és imbatible”

Un dia en el que estem en ressaca de Sant Jordi i després de saber els autors més venuts com Rafel Nadal, Silvia Soler, Jordi…

24 abril 2019

Comparteix
Un dia en el que estem en ressaca de Sant Jordi i després de saber els autors més venuts com Rafel Nadal, Silvia Soler, Jordi Cabré o Albert Espinosa al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de com va anar la venta de llibres durant la Diada de Sant Jordi amb Marià Marí, secretari tècnic del gremi de llibreters. 
Rafel Nadal ha fet bons els pronòstics i ha situat la seva última novel·la com la més venuda. Albert Espinosa ha repetit els èxits d'altres diades de Sant Jordi, i s'ha situat com el llibre de ficció en castellà més venut. Marià Marí ha explicat que la festivitat de Sant Jordi és gairebé com el dia de Nadal. Quan cau en festiu has de fer una estratègia, i quan cau entre setmana, que la gent treballa has der fer una altra.  El que queda clar és que Sant Jordi és imbatible, la gent sempre surt a gaudir de la diada. Segons Marí, una de les coses més impactants del dia de Sant Jordi, és que “no estem mercantilitzats per un gran best seller, sinó que tenim varietat de gèneres”.
Aquest dimecres també hem analitzat els dos debats seguits que s’han produït a TVE i a A3Media amb els candidats al proper govern de la Moncloa. Ens ha fet el comentari de tot plegat el politòleg Xavier Torrens.I, com cada dimecres, ens ha visitat el jurista i professor de l’ISCREB, Eulogi Broto, per analitzar l’actualitat, en clau jurídica.
Pots tornar escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

ECONOMIA I FINANCES

Guillem López Casasnovas: "No és una comissió d'experts, sinó gent propera al PSC"

sistema de finançament singular

El catedràtic d’Hisenda Pública de la Universitat Pompeu Fabra creu que els experts de fora de Catalunya són un símptoma “que el govern ha de convèncer els socialistes d’arreu de l’estat”

22 octubre 2024

Redacció

SOCIETAT

Beatriz Fernández: "El sensellarisme és una vulneració al dret a l’habitatge"

vulneració del dret a l'habitatge

La directora d’Arrels Fundació lamenta que l’Ajuntament de Barcelona elimini la figura de padró social: “No hi estem d’acord, és necessària”

21 octubre 2024

Redacció

CULTURA

MÚSICA

Sidonie publicarà el seu proper disc íntegrament en català

primer disc en català de Sidonie

L'àlbum en català veurà la llum durant 2025

18 octubre 2024

Redacció