En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“No tot el que passa a les xarxes socials és destructiu”

“Davant de la situació d’incertesa que estem vivint en aquests moments, la política hauria de difondre una imatge de moderació”. Això és el que ha…

9 octubre 2019

Comparteix
Davant de la situació d’incertesa que estem vivint en aquests moments, la política hauria de difondre una imatge de moderació”. Això és el que ha assegurat la periodista María José Bayo sobre el poder del missatge que transmet la política. Ha destacat que “ens trobem en una societat líquida i les estratègies s’han d’adaptar. En aquesta campanya tot està més definit ja que estan utilitzant el to més patriota i la marca Espanya és la més repetida entre els partits estatals”. En aquest sentit, Bayo assegura que “els polítics estan més al Twitter i pendents de les xarxes socials que no parlant amb la gent del carrer”, i que “no tot el que passa a les xarxes socials és destructiu”. D’altra banda, la consultora estratègica opina que “un bon polític o un bon líder escolta tots els seus assessors; això és ser un bon líder”. 
Pots tornar a escoltar l'entrevista al minut 38 AQUÍ

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024