En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

Programa especial de les eleccions a Ràdio Estel

Ràdio Estel ofereix aquest diumenge al vespre un programa especial per informar sobre les eleccions generals. A les 20.00 hores, oferirem un informatiu que, en…

10 novembre 2019

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ràdio Estel ofereix aquest diumenge al vespre un programa especial per informar sobre les eleccions generals. A les 20.00 hores, oferirem un informatiu que, en 10 minuts, repassarà les principals dades dels sondejos a peu d'urna i recollirà un resum general de tota la jornada. Les valoracions dels principals dirigents polítics, des de Catalunya i en l'àmbit estatal, les dades parcials de participació i les possibles incidències formaran part d'aquestes notícies.
Després, a partir de les 21.00, el programa serà ja continuat fins que es conegui l'escrutini, com a mínim fins a les 23.00 hores. Anirem analitzant les dades parcials ja oficials i les primeres valoracions, combinant resums informatius, novetats d'última hora i anàlisi en un col·loqui en què ens acompanyen l'economista i activista Arcadi Oliveres, l'advocat Toni Picó i el politòleg i màster en Seguretat Guillem Pursals. La nit electoral és notícia, per tant, aquest diumenge a Ràdio Estel.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024