En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Missa des de la Catedral de Barcelona cada dia a les 19.15 hores

Ràdio Estel fa possible, des d'aquest dilluns, que tots els creients participin en l'Eucaristia cada dia. Coincidint amb l'aplicació de l'Estat d'Alarma pel coronavirus i…

16 març 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ràdio Estel fa possible, des d'aquest dilluns, que tots els creients participin en l'Eucaristia cada dia. Coincidint amb l'aplicació de l'Estat d'Alarma pel coronavirus i amb la decisió eclesial de suprimir les misses públiques amb presència de fidels, la celebració està més a l'abast de tothom. Cap a les 19.15 hores i tot just després de les Vespres des de Montserrat, la Missa de la Catedral de Barcelona es pot seguir des de la nostra cadena de dilluns a dissabte. En el cas de diumenge, el programa Avui és el Dia del Senyor manté la seva cita setmanal amb els oients, encara que el temple tingui les portes tancades aquella estona per evitar la concentració de persones. La celebració serà presidida per un canonge o pel cardenal Joan-Josep Omella. Aquesta setmana, l'arquebisbe de Barcelona hi serà concretament dijous, festa de Sant Josep, i diumenge vinent.
D'aquesta manera, Ràdio Estel amplia el seu servei religiós perquè aquelles persones que tenien el costum d'anar a Missa els dies feiners, tots o alguns, puguin seguir celebrant-la a través del nostre mitjà de comunicació. També és una oportunitat perquè aquells que vulguin pregar en sintonia amb altres cristians tinguin aquesta connexió amb la nostra programació, pensant sempre en els morts, els malalts i tots els afectats, de manera directa o indirecta, pel Covid-19. Ens unim així a les eines espirituals que es poden utilitzar des de casa, des de l'hospital o des d'altres espais dels quals aquests dies no es pot sortir.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024