Hisenda manté la campanya de la Renda des d'aquest dimecres 1 d'abril fins al 30 de juny, malgrat la petició de tècnics d'allargar-la fins al setembre per la crisi del coronavirus. L’assessor fiscal Dani Duro ha explicat a Ràdio Estel que, “quan abans es faci millor, no és recomanable esperar a l’últim dia perquè cada cop es demanen més dades". En aquesta línia, ha recomanat que, "si tenim alguna cosa més que una nòmina, el millor és posar-se en mans d’un gestor”.
L’economista també ha destacat que “aquest any gairebé no hi ha novetats pel que fa la Declaració de la Renda”, i ha aclarit que “no n'hi ha cap, de purament fiscal, però sí que n’hi ha alguna en la petició de dades”. En aquesta línia, Dani Duro ha afirmat que “es demanen més dades sobre el domicili fiscal i sobre els immobles llogats”. Això vol dir, segons l'expert fiscal, que “en general ens demanen més informació”. A més, l’assessor també ha aconsellat, a l’hora de fer la Renda, que “es tracti la prestació d’atur com si fos una nòmina, perquè és un rendiment del treball més".
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ
Més actualitat
Sense categoria
SOCIETAT
Cristina González, advocada: “Els menors obren diferents perfils a les xarxes socials per esquivar els controls parentals”
Segons la normativa europea, l’edat mínima per tenir un compte a les xarxes socials és els 16 anys, però molts menors se salten aquest límit per obrir-se els seus perfils
2 gener 2025
Redacció,