En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“Les mascaretes d'alumini són còmodes i no s’entelen”

Marta Jiménez és infermera de l’Hospital de Mataró i, a més, ha impulsat de forma solidària i altruista la fabricació de mascaretes d’alumini per a…

7 maig 2020

Redacció

Comparteix
Marta Jiménez és infermera de l’Hospital de Mataró i, a més, ha impulsat de forma solidària i altruista la fabricació de mascaretes d’alumini per a tots els qui ho necessitin. N’hem parlat aquest dijous en el programa A Primera Hora de Ràdio Estel. Jiménez ha explicat que la iniciativa neix de “la necessitat de material pels treballadors sanitaris i la manca de recursos sanitaris". Ha dit també que "tot va néixer a l’època de confinament, fent un bingo a la comunitat, moment en què un veí que té un taller d’alumini va obrir les portes a poder començar a fabricar-les”.
La infermera ha destacat que aquesta protecció ha arribat al centre hospitalari amb gran acceptació, perquè “aquestes mascaretes son còmodes, funcionals, i no s’entelen”. Això sí, Jiménez ha volgut deixar clar que “aquestes iniciatives solidàries no es veuen, mentre hi ha institucions oportunistes que treuen negoci d’això, però aquesta activitat es fa de manera altruista”.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024